8 filmů, které by vám v létě 2018 neměly uniknout

Info.cz

Ani v létě kina nepřestávají promítat filmy, které rozhodně stojí za vidění. Podívejte se na výběr osmi snímků, které by vám mohly horké letní večery ještě zpříjemnit.

Deadpool 2

Už v polovině května mělo premiéru pokračování úspěšné akční komedie Deadpool režiséra Davida Leitche. Ryan Reynolds se coby poněkud netradiční superhrdina snaží dostát svému velkému snu – stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry.

5009063:article:true:true:true

Solo: Star Wars Story

Další z filmů, který navazuje na úspěšnou kultovní značku pod záštitou George Lucase. Režie filmu, který předchází událostem z Epizody IV: Nové naděje, se tentokrát ujal Ron Howard, který stojí například za filmem Rivalové, Apollo 13 nebo Šifra mistra Leonarda.

4987608:article:true:true:true

Tiché místo

Psychologický thriller Tiché místo o rodině, která se zoufale snaží přizpůsobit životu pod nadvládou Těch, které zláká i sebetišší zvuk. Kdo jsou ti Oni? Nikdo neví. Ví se jen to, že mají mimořádně vyvinutý sluch a jejich pozornost pro lidi znamená jistou smrt. Film režíroval John Krasinski, který má na svém kontě například filmy jako Detroit nebo Mariňák.

5009068:article:true:true:true

sinfin.digital