Americká smetánka naletěla. Z luxusního festivalu se stal boj o přežití

MIA

Nadšení pro projekt je určitě dobrá věc, ale někdy může být i na škodu. To byl případ festivalu Fyre, který měl být ukázkovou akcí pro bohaté Američany. Ranní jóga s instruktorem, světoznámé modelky na jachtách, exkluzivní kulinářské zážitky a vystoupení špičkových muzikantů se ale nekonaly. Kvůli chybám organizátorů nakonec čekal návštěvníky děsivý zážitek.

Událost pro VIP, jakou svět ještě neviděl. Tak na sociálních sítích pomáhaly propagovat luxusní hudební festival na Bahamách celebrity jako Emily Ratajkowski, Kendall Jenner nebo Bella Hadid. Vše se tvářilo naprosto dokonale, a tak si stačilo přichystat minimálně 1.200 dolarů (téměř 30.000 korun) na nejlevnější vstupenku. Nejdražší pak dosahovaly šestičíselných cifer v dolarech, ty měly údajně zajistit držitelům neopakovatelný zážitek v luxusním prostředí plném slavných a bohatých.

Po příjezdu na místo ale čekalo návštěvníky nepříjemné překvapení. Po celebritách nebylo nikde ani stopy, stejně jako po luxusních zážitcích. Organizátoři tak dodrželi snad jen jeden slib. S jistotou lze totiž říct, že ten, kdo doputoval na místo konání festivalu Fyre, na své zážitky nejspíš skutečně do smrti nezapomene.

Nikdo toho neudělal víc než já, tvrdí Trump, fakta ale mluví jinak. Rozpačitých prvních 100 dnů ve funkci

sinfin.digital