Chcete bydlet v pivovaru přímo v centru Prahy? Máte možnost a dostanete i komín

Info.cz

Na velmi napjatém pražském trhu s realitami se jen velmi zřídka objeví byt, který zasluhuje pozornost svojí jedinečností. Jeden takový právě nabízí světoznámá společnost Sotheby´s International Realty. Součástí rozlehlého bytu na pražských Vinohradech je i bývalý pivovarský komín. 

Unikátní prostor o celkové výměře 165 m² vznikl spojením dvou jednotek v projektu Korunní Dvůr na pražských Vinohradech, který vznikl v areálu bývalého měšťanského pivovaru z 19. století. Projekt je ukázkou citlivé kombinace historického objektu s jednoduchými liniemi moderní architektury.

Připomínkou slavné industriální historie je zachovalý cihlový komín, který se stal součástí loftového obývacího pokoje a vytváří tak zcela jedinečnou atmosféru. Nad kuchyní se nachází galerie, ze které se naskýtá nasvícený průhled do proskleného komína a podtrhuje tak originální řešení celého prostoru. V interiéru jsou použity kvalitní materiály a nadčasové vybavení, které bylo vybíráno s ohledem na charakter místa. Součástí kupní ceny bytu je také podzemní parkovací místo.

Cena bytu se od roku 2005 zvýšila téměř o dvě třetiny, pořád můžete vydělat

sinfin.digital