Chcete žít u moře? Zaměřte svojí pozornost na Floridu, nyní jsou k mání přepychové byty

red

Kdo z nás by si nepřál žít na místě sluncem zalitém po celý rok? Horký písek a azurově modrý oceán je jedním ze synonym floridského pobřeží a nejenom díky nim Florida zažívá v současnosti obrovský realitní boom. Počty zájemců o koupi rezidenčního bydlení, ale i potenciálních investorů jsou v posledních letech strmě na vzestupu. A není se čemu divit. Floridská města jako např. Miami se energicky rozvíjejí, budují nové retailové i designové lokality i finanční čtvrti, vznikají nové hotely, showroomy i stylové kavárny – to vše na pozadí nádherných a turisty vyhledávaných písečných pláží. Z přímořského státu americké federace se stal realitní ráj vyhledávaný důležitými developerskými společnostmi a projektování nových rezidenčních i kancelářských projektů je naplánováno na řadu nadcházejících let dopředu.

Z hlediska dlouhodobých investic snad žádná jiná zámořská destinace v současnosti nedosahuje takové atraktivity jako Florida. A nemusí se nutně jednat pouze o podnikatelské příležitosti za účelem obchodního výnosu, výrazné popularitě se těší rovněž nákup sezónních rezidencí pro soukromé rekreační vyžití.

„Nebývalý rozkvět, který dnes z Floridy činí vysoce žádanou lokalitu, je důsledkem souhry několika faktorů. Ať už jde o celoročně příznivé klima, krásné pískové pláže, kvalitní infrastrukturu a celkovou vysokou životní úroveň. Koupi nemovitosti za mořem navíc klienti často zhodnocují formou krátkodobého či dlouhodobého pronájmu, a její vlastnictví se tak stává skutečně zajímavou investicí,“ přibližuje situaci na realitním trhu v zámoří Ilona Mančíková, obchodní ředitelka Czech Republic Sotheby’s International Realty, a dodává: „Pro potenciální české a slovenské investory mám dobrou zprávu. Koupě nemovitosti na Floridě je relativně snadná záležitost, a v současnosti se proto tento zámořský stát stal jednou z nejoblíbenějších lokalit, kam Češi do nákupu nemovitostí investují. Navíc klientům či investorům, kteří po většinu roku na Floridě nežijí, dokážeme poskytnout servis při údržbě jejich nemovitosti, stejně tak jako běžně zprostředkováváme klientům také právní poradenství. S vlastnictvím nemovitosti tak nejsou spojeny žádné starosti.“

Přímo v Miami a napříč celým jižním pobřežím společnost Sotheby´s International Realty nabízí klientům investiční byty v nových rezidenčních projektech již od 400.000 USD, ale i výjimečné servisované apartmány s výhledem na moře v bezprostřední blízkosti nádherných pláží.

sinfin.digital