Čínou otřásly záběry z jeslí hrůzy, vychovatelky týraly batolata

luš

Čínou otřásly záběry z jedné z jeslí v Šanghaji, kde vychovatelky zacházely s dětmi hodně surově. Případ vyšel najevo, když si rodiče u vedení zařízení stěžovali, že jejich děti na sobě mají modřiny. Případ nyní šetří policie. 

Kamery například zachytily moment, kdy jedna z vychovatelek surově vytrhne malé holčičce z rukou batoh, ta neudrží rovnováhu a praští se hlavou o stůl. Na záběrech je také například jasně vidět, že vychovatelky neváhaly děti mlátit.

Jedna z matek místním médiím popsala, že její osmnáctiměsíční dcera plakala, když si ji přišla vyzvednout. „Moje dcera se počůrala šestkrát za hodinu a učitelka ji mlátila dekou. Nevyměňovala plenky včas, a když už ji vyměňovala, nechala dítě stát, místo aby ho položila,“ řekla znechucená žena.

Týrání dětí se provalilo poté, co si rodiče stěžovali společnosti Crip, která zařízení pro děti svých zaměstnanců nechala zřídit. Vedení si nechalo pustit záběry z jeslí a bylo šokováno tím, co vidělo. Případ okamžitě nahlásilo policii, která si přišla pro tři vychovatelky a uklízečku. Zařízení ukončilo provoz, dokud neskončí policejní vyšetřování. Společnost zároveň nabídla rodičům, že zajistí dětem lékařské prohlídky a nabídla jim pomoc psychologa.

sinfin.digital