Inteligentní osvětlení pro vaši chytrou domácnost

Prezentace klienta

Milujete dokonale promyšlené systémy, které vám jdou naproti svou nápaditostí a dotažeností? V dnešním článku se zaměříme na výběr inteligentního osvětlení, které lze jednoduše propojit s dalšími chytrými prvky vaší domácnosti.

Ať už se pro začátek rozhodnete zakoupit si pouze jednu stmívatelnou žárovku s možností změny barvy nebo celou sestavu chytrých svítidel, žárovek a LED pásků, čeká vás v každém případě výběr systému jako takového, který v budoucnu ovlivní všechny vaše kroky týkající se osvětlení ve vaší domácnosti. Proto je dobré rozhodnutí na začátku nepodceňovat a nad výběrem výrobce se dobře zamyslet.

Na co myslet ještě před výběrem

Před samotným výběrem žárovek je potřeba, abyste si zodpověděli dvě otázky: Co od světla přesně očekáváte a do jaké místnosti bude světlo instalováno.

Jednotliví výrobci osvětlovacích inteligentních systémů přistupují ke kvalitě produkovaných výrobků velmi odlišně. Osvětlení se od sebe často velmi výrazně liší kvalitou jednotlivých produktů i promyšleností aplikací, případně možností propojit je s aplikacemi třetích stran.

Rozhodující by však mělo být především naše zdraví. Méně kvalitní LED žárovky totiž mohou blikat, což nemusí být viditelné lidskému oku. To však neznamená, že toto blikání nevnímá náš organismus. Dlouhodobé používání nekvalitních žárovek tak může mít velmi negativní dopad na naše zdraví, což se může projevit bolestmi hlavy, očí a dalšími závažnějšími zdravotními problémy.

Dalším úskalím často bývá množství nabízených produktů, které patří do rodiny inteligentního osvětlení. V tomto směru má na trhu značný náskok společnost Philips, v jejímž sortimentu naleznete desítky kompatibilních produktů. Pokud se tedy chystáte svou sestavu chytrých žárovek postupně rozšiřovat, je potřeba vzít v úvahu i tento aspekt.

.
sinfin.digital