Jako malá si zahrála s DiCapriem v Titanicu. Teď sdílí vzpomínky na sociálních sítích

Info.cz

Od chvíle, kdy se mladý Leonaro DiCaprio objevil na stříbrném plátně ve filmu Jamese Camerona jako Jack Dawson, zamilovaly se do něj tisíce a tisíce žen a dívek. Po přečtení vzpomínek Alex Owens-Sarnoové, která si tenkrát po jeho boku zahrála malou Coru, se do DiCapria musí zamilovat úplně každý.

25 letá Alex Owens-Sarnoová, která si zahrála v jednom z nejúspěšnějších filmů, se na svém profilu na sociální síti pochlubila textem, který psala v době, kdy se Titanic natáčel – tedy v roce 1996.

Čas od času sdílí fotografie, na kterých jí společnost dělá jak Leo, tak i Kate Winsletová, která si ve filmu střihla nezapomenutelnou Rose. Na tu Alex vzpomíná také velmi ráda. Kate byla prý přímo posedlá sestřinými vlasy a často si s nimi chodila hrát, Leo je spíše zlobil a dělal jim drobné naschvály.

Mail day! #alexandreaowens #alexowenssarno #coracartmell #titanic #actorslife #actress #hollywood #LA #autograph

Fotka zveřejněná uživatelem Alex Owens-Sarno (@alexowenssarno),Bře 19, 2016 v 2:31 PDT

Vůbec první scéna, kterou spolu s Leonardem natočila, nakonec ve filmu použitá nebyla, je jí ale možné najít ve filmových bonusech. V záběru sedí přímo vedle Jacka, když si kreslí do svého skicáku, v tom přijde její filmový otec a řekne, aby se rozloučila se strýčkem. Vzpomíná, že celé to trvalo asi tři hodiny, celou dobu jí Leonardo bavil a kreslili si spolu.

Když natáčeli další scénu, DiCaprio vytrhl jednu kresbu, podepsal ji a věnoval Alex. Tu jí prý ale někdo bohužel později vzal.

Alex se v současnosti opět vrátila k herectví, kromě toho je ale také spisovatelka.

sinfin.digital