Kvalitní kurzy kreslení v Praze? Víme kam jít!

Prezentace klienta

Moderní doba s sebou nese stres, pracovní vytížení a únavu. My pak hledáme únik z nekonečné jízdy na kolotoči práce, domov, práce, domov..Tohle tempo ale nemůžeme dlouho vydržet, Měli bychom si najít aktivitu, při které si odpočine jak naše tělo, tak duše a mysl. Co třeba kreslení?

Když jdete do kavárny, na zdi visí obrazy. V restauraci je to stejné. Ani knihovna není výjimkou. Umění na nás dýchá na každém kroku. Přidejte se mezi umělce i vy.

Neumím kreslit

Každý z nás jako malý maloval. Bavilo nás to. Obrázek mamince ke dni maminek, tatínkovi k narozeninám, kamarádům do památníčku. Pamatujete si to? Stejně, jako kdysi, i dnes můžete vzít do ruky pastelky, štětec, uhel a malovat.

Nejdůležitější je totiž rozhodnutí, že chcete malovat a silná vůle. Nevzdat to hned po prvním neúspěchu. Každý může být tím, kým být chce.

První krok

Vezměte si papír, a to první psací nebo kreslící náčiní, které máte po ruce. Pastelku, obyčejnou tužku, propisku, voskovku, štětec. Jen tak si malujte, čmárejte. Neomezujte se časem. Malujte. Jedna čára vás inspiruje a navede k další. Uvidíte, jak vás to bude bavit a čas, kdy budete relaxovat kreslením se bude prodlužovat.

K čemu mi to bude?

Uvolníte mysl i tělo. Budete se věnovat zábavě, zapojíte i tu část mozku, která normálně odpočívá. Malovat můžete cokoli a čímkoli. Že se to hned nepovede přesně dle vašich představ? Žádný učený z nebe nespadl a vy také ne. Trénujte, hledejte lepší řešení.

..
sinfin.digital