Nejmocnější lobbista Tonda Blaník udeřil ze stínů. Podívejte se, čím před Vánocemi překvapil

Info.cz

Tvůrci, kteří stojí za neslavnějším seriálovým lobbistou všech dob, se rozhodli vrátit Tondu Blaníka zpět na výsluní. V rámci oslav 100 let republiky nadělili jemu a jeho fanouškům rovnou dvě premiérové epizody a krátké video, ve kterém parodují novináře ze Seznam Zpráv, kteří před časem pátrali ve Švýcarsku po synovi Andreje Babiše. Blaníkovi podřízení objeli mediální domy v Česku a doručili do nich právě dva nové díly. NAjdete je níže v článku.

„Dvojice epizod je naším dárkem republice k jejím stým Vánocům. A protože u dvoustého výročí státnosti už bohužel nebudeme, chtěli jsme to stávající oslavit v co nejširším kruhu Tondových přátel. Proto jsme epizody nabídli zdarma více televizím a mediálním domům,“ objasňuje podle Reflexu záměr režisér Marek Najbrt.

Seriál navíc v listopadu oslavil pět let od uvedení pilotního dílu Sněhuláci. Od té doby se podle producenta společnosti Negativ Milana Kuchynky na přístupu tvůrců nic nezměnilo. „Všichni tvůrci ho stále dělají s chutí a přesvědčením, že jeho existence má smysl. Pokud jde o budoucnost, tu plánujeme stejně živelnou jako minulost. Spontánní formát, u kterého nikdy nevíme, co budeme dělat zítra, natož za půl roku, nás mimořádně baví.“

5428164:article:true:true:true

5428180:article:true:true:true

sinfin.digital