Nejočekávanější seriály roku 2019: Na obrazovky se vrátí Stranger Things nebo Hra o trůny

Info.cz

Fargo, Temný případ nebo Hra o trůny. Rok 2019 přinese nedočkavým divákům nejen další série osvědčených seriálů, ale také dlouho očekávané finálové díly nebo úplné novinky. Na co se příští rok těšit?

Fargo

Fargo inspirovaný oscarovým filmem bratří Coenů má na rok 2019 naplánovanou už čtvrtou sérii. Úspěšný seriál Noaha Hawleyho své fanoušky pro tentokrát vrátí do padesátých let a do bojů v mezi migrujícími Evropany a černochy v Kansas City. Hlavní roli, tedy vůdce černošské gangsterské rodiny, přijal Chris Rock, který si zahrál například ve filmu Smrtonosná zbraň 4 nebo Česká spojka.

Godfather of Harlem

Hra o trůny

V první polovině roku 2019 odvysílá televize HBO poslední sérii oblíbeného seriálu Hra o trůny. Ve finále úspěšného seriálu ze světa G. R. R. Martina se fanoušci dočkají pouze šesti dílů, už teď je ale téměř jisté, že Bílí chodci z obrazovek nezmizí nadobro. V roce 2020 by měl mít premiéru seriál Dlouhá noc, který objasní události dlouho před tím, než svého prvního chodce spatřil Jon Snow.5353372:article:true:true:true

sinfin.digital