Příběh princezny Diany byl všechno, jen ne pohádkový. Odhalte 5 tajemství, o kterých jste neslyšeli

Info.cz

abe

ekb

Dnes je to přesně 20 let, co se svět dozvěděl o automobilové nehodě v jednom z pařížských tunelů a následné smrti princezny Diany. Příběh vždy krásné, milé a obětavé „Lady Di“ s tragickým koncem poutá dodnes, nebyl totiž tak pohádkový, jak se mohlo na první pohled zdát. Půvabná a laskavá Diana za každé příležitosti zářila, uvnitř se však potýkala s psychickými problémy. O depresích a několika pokusech o sebevraždu se nebála mluvit na veřejnosti, její příběh však obestírá řada dalších tajemství. Podívejte se, co jste o bývalé princezně z Walesu a matce Williama a Harryho možná nevěděli.

Srdce princezny patřilo bodyguardovi

Princi Charlesovi sice porodila dva syny, skutečně zamilovaná však byla do někoho úplně jiného. Přiznala to na nahrávce, která byla poprvé uveřejněna v dokumentu televizního programu Channel 4. Její tajnou láskou byl bodyguard Barry Mannakee, se kterým měla tajný poměr. Poté, co byl kvůli vztahu s Dianou vyhozen z práce, se v roce 1987 stal obětí dopravní nehody. Mnozí včetně Diany věřili, že o žádnou nehodu nešlo a byl zavražděn tajnými službami.

Diana byla až druhá

Než se Diana s Charlesem dali dohromady, princ byl na rande nejprve s její starší sestrou Sarah. Skutečnost v minulosti přiznala právě Sarah, která budoucí nejslavnější pár světa prý sama seznámila.

Další články o životě a smrti princezny Diany najdete zde.

Málo se také ví o tom, že Diana mluvila o jejich svatebním dnu jako o „nejhorším dnu“ v životě a během obřadu Charlesovi omylem řekla špatným jménem – místo prvního ho nazvala jeho prostředním jménem. Během „svatby století“, kterou sledovaly stovky milionů lidí z celého světa, se Diana odvážila také k dosud nevídanému kroku. Vynechala část tradičního slibu a odmítla říct, že bude „poslouchat“ prince Charlese. Kontroverzní rozhodnutí vyvolalo rozruch, v jejích šlépějích se však před nedávnem vydala i Kate Middletonová, která slovo vynechala během svatebního obřadu s princem Williamem.

sinfin.digital