Svoji rodinu uviděla po 18 letech. "Mami" ale dál říká ženě, která ji unesla z porodnice

abe

Jako miminko ji unesli, dnes je z ní dospělá žena a její domnělá matka skončila ve vězení. Kamiyah Mobleyové z Jižní Karolíny se tento týden přetočil dosavadní svět vzhůru nohama. V sobotu se poprvé od svého narození setkala se svými biologickými rodiči. Ženu, která ji v roce 1998 několik hodin po porodu unesla, ale stále oslovuje "Mami".

Únoskyně Glorie Williamsová ukradla dívku rovnou z floridské porodnice, kde se vydávala za zdravotní sestru. Policie pak v průběhu let prověřovala řadu tipů, kde by se dítě mohlo nacházet. Dívku, které je dnes už 18 let, ale našla až tento týden. Williamsová ji celou dobu vydávala za svou biologickou dceru.

Policie našla dívku v americké Jižní Karolíně. Včera se poprvé setkala se svými biologickými rodiči. Ti byli neuvěřitelně dojatí, protože už přestali věřit, že Kamiyah někdy najdou. „Byl to nejlepší den v mém životě. Smáli jsme se, povídali jsme si, nepřipustili jsme žádné negativní myšlenky. O únosu jsme nemluvili. Bude to pro ni těžké, aby si z toho vzala to pozitivní. Její pocity jsou velmi smíšené,“ uvádí biologická matka Shanara Mobleyová.

sinfin.digital