Dojnice: Huml, Rath i Jacques. Politické zombie už zase vylézají z děr

Dojnice

GLOSA | Kandidátní listiny pro evropské volby mi připomněly jeden horor, který kdysi dávno někdo ze známých přivezl ze Západu. Bylo to o chlápkovi, který když otevřel dvířka, začaly z nich vylézat slizký nechutný příšery. On s nimi všelijak bojoval a nemohl se jich zbavit. A když už měl pocit, že nad všemi vyhrál, tak přišel domů, otevřel dveře no a měl těch zombie plný barák.

No takže přijdete domů, akorát nemusíte otvírat dvířka, ale rozděláte si tu obálku s hlasovací lístky a v tom začnou vylézat... Jana Volfová? Na tu si můžete vsadit se zavázanýma očima, že chce zahradit vlastním tělem cestu migrantům, ta fakt nemůže chybět v žádných volbách.

David Rath? No tvl, on si snad chce odsedět trest v europarlamentu!? Jé, esenbák Huml, ten by třeba mohl řídit dopravu v parlamentní jídelně, aby někdo nedovoleně nepředjížděl. Telička, no jasně, partaje mu už došly, tak si musel založit vlastní. A hele, Ondráček, ten kandiduje za Česko nebo za Doněckou lidovou republiku? Kryštof Čižinský? Snad to není... fakt je! Oni se asi u nich doma rozhodli živit politikou úplně všichni!

Kovář: Šok z úspěchu populistů v eurovolbách může být pro EU kýženým budíčkem

sinfin.digital