Dovážejme do Česka více černošek! Komentář Jiřího X. Doležala

Jiří X.

Finská veřejnost usvědčila Čechy z maloměšťáctví, omezenosti a rasismu. Zatímco u nás zuří skandál kolem černocha v katalogu, Finové si za královnu krásy zvolili černošku. Náprava našich omezených malých českých poměrů je však snadná!

Pro připomenutí: Řetězec Lídl, který již zaznamenal, že lidé mají hodně barev, zařadil do svého katalogu fotografii modelu – muže snědé pleti, černocha. Okamžitě se hlavně na sociálních sítích strhl uragán nevole a protestů, který přesvědčivě ukázal omezenost české většinové společnosti.

Naši spoluobčané doposud nezaznamenali, že v samoobsluze je zcela lhostejné, zda si krabici mléka kupuje osoba bílé, snědé, žluté či černé pleti. A tak ti naši spoluobčané rozpoutali protilidlovský rasistický hurikán, který dobře ukazuje, že jsme pořád ještě omezenou, maloměšťáckou a úzkoprsou zemí. Na Facebooku jsme se například mohli dočíst, že onen černošský model (který se evidentně živí jako model, a tudíž pracuje) je flákač, vyžírka a příživník, na kterého musí naše většinová bílá populace doplácet.

Muslim, který odsuzuje terorismus. Kdo je černošský model z Lidlu?

sinfin.digital