Hlasování v anketě Křišťálová Lupa jde do finále

Prezentace klienta

Už jen týden budou projekty a služby českého internetu bojovat o vítězství v anketě Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu 2017. Podpořte i vy své favority a dejte jim hlas.

V anketě Křišťálová Lupa se každoročně oceňují ty nejzajímavější projekty a služby českého internetu. Kdo letos získá Cenu popularity? Alza.cz, Kazmova One man show, Mapy.cz či někdo z dalších nominovaných? Obhájí DVTV loňské vítězství v kategorii Zpravodajství i letos nebo ho vystřídá někdo jiný? Zaujme více youtuber Kovy, Filip Horký a jeho Twitter nebo snad Katka a její My cooking diary v kategorii One (wo)man show? O tom všem rozhodujete jedině vy.

Do finálního hlasování se dostalo 65 projektů a služeb v šesti kategoriích. O konečném pořadí často rozhodují desítky hlasů, a proto i váš hlas je důležitý. Podpořit své favority můžete i vy. Stačí vyplnit online formulář, který je připraven na webu ankety Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu.

Hlasovat můžete už jen do čtvrtka 2. listopadu. O pořadí v dalších osmi kategoriích bude rozhodovat odborná porota.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 30. listopadu v Divadle Archa. Těšit se můžete i na vystoupení členů akrobatické skupiny Losers Cirque Company.

Další podrobnosti o anketě Křišťálová Lupa 2017 – Cena českého Internetu najdete na www.kristalova-lupa.cz.

Anketu Křišťálová Lupa 2017 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním partnerem ankety je společnost T-Mobile. Dalšími partnery akce jsou Active24, Chivas RegalPayU. Partnerem kategorie je Raiffeisen BANK. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televizeČeský rozhlas Radiožurnál. Produktovým partnerem je Schweppes. Mediálními partnery jsou Aktuálně.cz, Deník.cz, E15.cz, Euro.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz, Info.cz, Novinky.cz, Seznam.czTiscali Media.

sinfin.digital