Noví senátoři USA: „Hodná“ bisexuálka, „zlý“ homofob a „liberální“ pokrytectví. Komentář J. Paličky

Zdroj.cz

V USA složili přísahu nově zvolení senátoři. Vedle například dvou bývalých neúspěšných prezidentských kandidátů Bernieho Sanderse, pro kterého je to třetí volební období, a Mitta Romneyho, který v Senátu usedne poprvé (pokoušel se o to už v roce 1994, ale to ho porazil senátní veterán Ted Kennedy, nejmladší bratr JFK), se americkou senátorkou za stát Arizona stala i dáma jménem Kyrsten Sinema.

Fotky z její přísahy jsou povětšinou šířeny na sociálních sítích různými progresivisty, bojovníky za sociální spravedlnost, levicovými liberály a podobnou sortou lidí jako důkaz velkého vítězství jejich ideologie. Proč? Protože Kyrsten Sinema je první otevřeně bisexuální senátorkou a navíc skládala přísahu do rukou podle těchto lidí homofobního viceprezidenta Pence. Tak to alespoň nadšeně komentují osoby zmíněné výše.

Pokud skutečně všichni tito hlasatelé bezbřehé tolerance, rovnosti a nevím čeho ještě oslavují zvolení nové senátorky takto, je to jen ukázkou jejich pokrytectví. Je snad její bisexualita něčím natolik výjimečným a ušlechtilým, že je to potřeba neustále vyzdvihovat a opakovat, kdyby to náhodou někdo ještě nevěděl? Pochopitelně že není.

Lepenovce povede do voleb neokoukaný mladík z pařížského předměstí. Kdo je Jordan Bardella?

sinfin.digital