Okamura se v Praze bojí na ulici. No konečně! Komentář Petra Holce

Petr Holec

Šéf SPD Tomio Okamura se zase rozpovídal, jak je jeho dobrým zvykem. Tentokrát dal rozhovor Právu a jako vždy to byla velká jízda. Hlavně jsme se dozvěděli, že ho volilo 540 000 lidí a že v kritických chvílích (když se kolem něj zle rozpovídají poslanci SPD), kvůli kterým padají trestní oznámení, nejradši bývá na WC. Jo a taky teď víme, že prý chce Okamuru někdo zabít. Ne však novičokem, ale kulkou do čela.  

„Přede dvěma týdny jsem napsal interní dopis ministru vnitra Lubomíru Metnarovi, že mám obavy o svůj život. Jsou desítky lidí, kteří mi přímo píšou, že mě chtějí střelit kulkou do čela, zavraždit mě. Vyhrožují mi fyzickou likvidací… Bojím se jít v Praze po ulici, abych nebyl fyzicky napaden!“ postěžoval si Okamura. Jeho originální politická práce nese plody, chce se člověku říct.

Jen se bojím, že jde o další Okamurův trik, málokdo je větší cynik; třeba jako když sám sobě poskytuje skvělé PR služby a vypisuje si za ně milionové faktury placené z veřejných peněz. Nebo když vyjde najevo, že má ze svého hnutí e-shop s partajními cetkami, které si povinně musí kupovat jeho ovečky z SPD.

Babišova vláda: parlamentní levoboček, který legitimizuje rasisty a extremisty, tvrdí experti

sinfin.digital