5 důvodů, proč jít do Pražského voucheru

Prezentace klienta

Založili jste si před nedávnem firmu? Působíte v Praze? Zaměstnáváte méně než 250 lidí a váš roční obrat není vyšší než 50 milionů eur? Ambicí a kvalitních podnikatelských nápadů máte víc než financí? Pak čtěte dál, protože je velmi pravděpodobné, že tohle je příležitost, na kterou dlouho čekáte.

Pražský voucher je projekt Magistrátu hlavního města Prahy především pro začínající podnikatele s elánem, vizí a nápady. V případě, že dokážete smysluplnost a potenciál vašeho projektu, může vám voucher proplatit podstatnou část nákladů na jeho uskutečnění.

Shrňme si 5 hlavních důvodů, proč si tuto příležitost nenechat proklouznout mezi prsty.

1.      Injekce do startu podnikání

Sami víte, že aby se dnes člověk dokázal prosadit v podnikání, musí být neustále o krok před svojí konkurencí. Je třeba stále se zlepšovat, vymýšlet něco nového. Nemyslíme jen produkty vaší firmy, ale také inovace systémů, procesů, zákaznického servisu a dalších věcí. Zkrátka nikdy nekončící proces analýz, měření, diagnostik a testování. Nutnost, která ale rozhodně není za hubičku. A co teprve náklady na to, aby váš zákazník uviděl tohle všechno ve správný okamžik? Reklama, webové prezentace, PR, užitý design…naskakuje to, že? S tímhle vám Pražský voucher umí pomoct. Konkrétně vouchery na inovační projektykreativní služby je přesně to, co hledáte!  

2.      Posunete své schopnosti

Každý podnikatelský úspěch stojí hromadu omylů. Můžete se učit vlastní praxí. Za ješitnost a chyby se však platí. O času ani nemluvě. Vyhněte se tomu a najměte si odborníka, který vás to naučí hned! Třeba v oblasti managementu a řízení firmy. Díky voucheru na koučing a mentoring budete silnější!

Hlavní město Praha
sinfin.digital