Praha jako jedno velké stanoviště. Uzavírky čekají Nuselský most, Vinohradskou nebo tunely

ČTK

raz

Až do podzimu bude dopravu v Praze komplikovat řada uzavírek, včetně omezení na frekventovaných trasách jako Nuselský most, Vinohradská ulice či ulice K Barrandovu. Vyplývá to z informací magistrátu a pražské Technické správy komunikací (TSK). Na začátku minulého týdne zkolabovala v Praze doprava poté, co začalo najednou několik uzavírek. TSK v reakci na problémy zmírnila některá omezení provozu a slíbila, že práce na silnicích urychlí.

Už minulý týden začala uzavírka Vršovické ulice v úseku mezi ulicemi Kišiněvská a Gruzínská kvůli pokládce plynovodu, která potrvá do 27. července. Od začátku července až do 26. srpna platí omezení v Řepích ve Slánské ulici v úseku Plzeňská - Čistovická kvůli demolici protihlukové stěny. Řidiči tam mohou jezdit jen po polovině silnice.

Do 28. srpna je zcela uzavřena Kamýcká ulice v Suchdole v úseku od Kosovy ulice po hranice Prahy kvůli opravám vozovky. Až do 30. srpna pak bude kvůli opravám omezen provoz a povolená rychlost na Wilsonově ulici v centru a do stejného dne je omezena doprava i na Jiráskově mostě mezi Smíchovem a Novým městem. Částečně omezen je do 31. srpna i provoz na Nuselském mostě. Od 6. do 31. srpna bude také kvůli opravám v Cafourkově ulici v Praze 8 jednosměrný provoz směrem od Lodžské k Feřtekově ulici.

Příběhy 20. století: Byl by to prý syn. Příběh vězeňkyně Julie Hruškové, kterou režim připravil o vše

sinfin.digital