Vysvětlující dopis Krnáčové naštval některé členy ANO. Nechápu proč, říká

ČTK

mst

Primátorka Adriana Krnáčová (ANO) poslala členům pražského ANO dopis, v němž vysvětluje, proč nebude na podzim kandidovat. Jako kandidáta ANO na primátora podpořila poslance a zastupitele Patrika Nachera (za ANO). V čele města byla od voleb v roce 2014.

Krnáčová napsala, že základní otázkou pro ni bylo, zda chce nést zodpovědnost za práci lidí, které si nevybrala a nesouhlasí s nimi, ale musí s nimi pracovat. „Nemám ráda lidi, kteří tvrdí, že pracují, přitom se jen bez názoru vezou, a to bez jakéhokoliv výsledku. Těch je v politice, zejména té pražské, hodně,“ napsala.

V dopise píše také o konfliktech v koalici s ČSSD a Trojkoalice (SZ, KDU-ČSL a STAN) a zastupitelském klubu ANO. „Ti, co mě znají, vědí, že pro mne je důležitý výsledek, nikoli důvody, proč něco nejde,“ uvedla. Primátor je podle ní jen jedním hlasujícím v zastupitelstvu, přitom nese zodpovědnost za chyby druhých. Mandát do podzimních voleb ale hodlá dokončit. „Máme několik projektů, které musíme dokončit, a budu ráda, když mi všichni pomůžete,“ napsala.

Bojím se o muže, závislost na masturbaci a pornu je obrovský problém, říká sexuoložka Fifková

sinfin.digital