E15 po úspěchu prvního čísla vydává další exkluzivní magazín. Tentokrát se zaměřil na Prahu

Info.cz

Dnes vyšlo další číslo prestižního magazínu E15 Premium s názvem Jak se staví nová Praha. Hlavním tématem čísla je nová výstavba v metropoli a budoucnost Prahy. Čtenáři v něm najdou unikátní žebříčky největších pražských developerů v rezidenční, kancelářské či obchodní oblasti. Zájemci o investice do realit může pomoci i podrobná mapa cen bytů v jednotlivých čtvrtích. Magazín mimo jiné přináší přehled pražských rozvojových území včetně toho, kdo, kdy a zda vůbec na nich hodlá stavět. Vše brzdí nejen stavební uzávěry, ale i schvalovací procesy, které v Česku patří k nejdelším na světě. Odborníci diskutovali o tom, jaké projekty Praze chybí, aby byla skutečnou moderní metropolí, kterou může dál proměnit výstavba metra D.

„Redaktoři E15 rovněž zmapovali, kteří z miliardářů, jejichž byznys se opírá o naprosto odlišné obory, investují do realit a jaké nemovitosti jim patří. Včetně toho, kdo z nich nejvíce ovlivní, jak bude město vypadat,“ říká šéfredaktorka E15 Tereza Zavadilová.

Exkluzivní žebříčky a analytické materiály doprovází rozhovory se zajímavými lidmi, například se spolumajitelem developerské společnosti Finep Michalem Kociánem či dvojrozhovor s architekty Davidem Vávrou a Ladislavem Lábusem. Magazín přináší také inspiraci ze zahraniční a zaměřuje se na otázku, jak technologie proměňují urbanismus.

sinfin.digital