Naháč s puškou zavraždil v americkém bistru čtyři lidi. Další bojují o život

ČTK

lup

Čtyři lidé zemřeli a další čtyři byli zraněni při noční střelbě v kavárně u města Nashville v americkém státě Tennessee. Policie z činu podezírá 29letého mladíka, který z místa uprchl zcela nahý. Motiv činu zatím není jasný, informovala místní média s odkazem na policii.

Muž, který na sobě měl pouze zelenou bundu, přijel na místo v dodávce registrované na jméno Travis Reinking. Podle místního zpravodajského webu Tenessean.com měl již mladík tohoto jména v minulosti problémy s porušováním zákona a policii je známý.

Incident se stal kolem 03:25 místního času (10:25 SELČ) v podniku na dopravním úseku Murfreesboro Pike asi 25 kilometrů jihovýchodně od centra Nashvillu. Policie v Nashvillu na twitteru napsala, že muž začal střílet na zákazníky kavárny Waffle House. Podle zdroje televize ABC News nejprve zastřelil dva lidi na parkovišti před podnikem a poté začal střílet uvnitř. Tři lidé byli mrtví na místě, čtvrtý člověk zemřel v nemocnici. Muž postřelil další dvě osoby, které jsou ve vážném, avšak stabilizovaném stavu. Dva další lidé mají nespecifikovaná zranění.

Skupinka cizinců v centru Prahy brutálně napadla číšníka. Šli na něj v sedmi, je ve velmi vážném stavu

sinfin.digital