Táta malé Sabinky je na dně. Před lety přišel i o matku

Blesk.cz

lm

Za pár měsíců se jim měl narodit další potomek, namísto radosti jim ale zbyly oči pro pláč. Malá Sabinka, která v pondělí umřela v rozpáleném autě, kde ji nechala její maminka, se narození sourozence nedožila.

Neštěstí se stalo u nemocnice ve městě Trstená. Jana, která je v pátém měsíci těhotenství, sem přijala krátce před devátou na gynekologické vyšetření. Auto i se Sabinkou odstavila na zakázaném místě a šla k lékaři. Když přišla před jednou odpoledne, našla dcerku bez známek života. I když ji ihned zanesla k záchranářům do nemocnice, děťátko se bohužel nepodařilo oživit.

Podle sousedů jsou manželé Lukáš a Jana (oba 30) svoji přibližně čtyři roky a narození Sabinky pro ně bylo velkým darem. „Lukáš měl smutné dětství. Když měl devět let, zemřela mu matka na rakovinu. Těžko se z toho dostal a teď tohle,“ řekla deníku Plus JEDEN DEŇ sousedka. Žena také uvedla, že se mladý pár na nový přírůstek velmi těšil. „Řekla jsem mu, Luky, držím vám palce, ať je děťátko hlavně zdravé,“ dodala s tím, že Lukáš byl starostlivý táta, holčičku měl moc rád a tragédie ho zlomila.

POKRAČOVÁNÍ ČLÁNKU SI MŮŽETE PŘEČÍST NA WEBU BLESK.CZ

sinfin.digital