Trumpův syn jako oběť vtipálků. Může ho to psychicky poškodit?

abe

Děti slavných a mocných se často dostanou na mušku médiím, od raného věku musí snášet výsměch i urážky. Posledním úlovkem bulváru a veřejnosti se stal 10letý syn Donalda Trumpa Barron. V médiích se objevily už mnohé narážky, které mohou chlapce potenciálně zraňovat. Jedna z novinářek nyní byla kvůli nevhodnému komentáři dokonce potrestána.

Barron Trump se narodil v roce 2006 a dlouhou dobu ho rodiče drželi spíše stranou od mediálního humbuku. Po zvolení Trumpa prezidentem se ale pochopitelně začal na veřejnosti objevovat častěji. První vlnu výsměchu schytal, když stál na pódiu se svým otcem po vyhlášení listopadových výsledků voleb. Kvůli pozdní noční hodině se na něm zřejmě podepsala únava, vypadal dost přepadle a stal se díky tomu také terčem internetových trollů.

Média také glosovala několik momentů z páteční inaugurace, které se Barron po boku svého otce zúčastnil. Na některých záběrech vypadá znuděně a fotografové ho dokonce zachytili při zívání.

Na veřejnost se také dostala nahrávka, na které si s ním chtěla plácnout jeho matka, Barron ale zareagoval se zpožděním a vyvolal tím další masu výsměšných reakcí. Na záběrech z pátku je také vidět, že ho chtěla Melania chytit za ruku, ale Barron jako obyčejný 10letý kluk se se svojí matkou na veřejnosti držet nechtěl.

Média doslova čekají na jakoukoli Barronovu chybu, která se do několika hodin rozšíří po sociálních sítích a stane se virální. Někteří ho už i podezřívali z psychické nemoci. Do prezidentova syna si rýpla i jedna z autorek pořadu Saturday Night Live Katie Richová, která napsala, že Barron se stane „prvním školním vrahem, který se vzdělává doma“. 

S Trumpem se mění slovník Američanů. Lež se nově řekne "alternativní fakta"

sinfin.digital