Žena, která je už čtrnáct let v kómatu, porodila syna. Rodina je v šoku

Blesk.cz

Pacientka, která je už 14 let ve vegetativním stavu, porodila zdravého chlapečka. Nikdo ze zaměstnanců zdravotnického zařízení Hacienda v americkém městě Phoenix o jejím těhotenství nevěděl, žena se s největší pravděpodobností stala obětí sexuálního násilí. Policie případ prošetřuje jako znásilnění. Příbuzní ženy jsou pobouření, jejich právník uvedl, že rodina je rozhořčená a traumatizovaná, napsal deník The Mirror.

Novorozenec, který se narodil 29. prosince, „je v péči milující rodiny“, nechal se slyšet právník John Michaels. Dodal, že o chlapce bude dobře postaráno. Vyšetřovatelé nadále pátrají po násilníkovi. Získali povolení k odebrání vzorků DNA od všech zaměstnanců pečovatelského centra.

Zdroj sdělil tisku, že „nikdo ze zaměstnanců o těhotenství nevěděl až do chvíle, kdy pacientka začala rodit“. „Říkali, že začala sténat. Nikdo nevěděl, co s ní je,“ dodal zdroj. „Rodina je v naprostém šoku, zneužití jejich dcery je pobouřilo. Rozčílilo je i zanedbání péče ze strany střediska Hacienda,“ uvedl Michaels.

Více si přečtěte na webu Blesk.cz.

sinfin.digital