Drahoš uzavřel kontaktní kampaň, pomohli mu i bývalí soupeří. Zítra se poprvé utká se Zemanem

ČTK

raz

Finalista prezidentských voleb Jiří Drahoš dnes v pražské Lucerně ukončil kontaktní část kampaně. Nyní se soustředí na televizní debaty či rozhovory s médii. V přesvědčování nerozhodnutých voličů budou v příštích dnech za něj pokračovat jeho bývalí protikandidáti Michal Horáček, Marek Hilšer a Pavel Fischer. Na jeho podporu uspořádají v českých městech koncerty. Trojice bývalých konkurentů ho podpořila i dnes v kině pražské Lucerny na setkání s jeho podporovateli, podporu mu vyslovila také autorská dvojice Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř.

Drahoše v Praze nedoprovodila jeho manželka Eva, která se zúčastnila souběžné akce na jeho podporu ve zlínském divadle. Pořadatelé obě akce propojili telemostem, při kterém mimo jiné společně zazpívali oblíbenou píseň prvního československého prezidenta Tomáše Garrigua Masaryka Ach synku, synku.

Drahoš v Lucerně poděkoval svým podporovatelům, sponzorům i kandidátům, kteří jej podporují. Řekl, že si nesmírně váží jejich velkorysého gesta, kdy mu vyslovili podporu již během sčítání hlasů po prvním kole.

Podpis Dublinu, volební povinnost a kající se Medveděv. 5 Zemanových lží z volební debaty

sinfin.digital