Zeman nebo Zeman? Lidé si na sítích stěžují na komise, někteří dostali dva stejné lístky

raz

První den druhého kola prezidentských voleb provádějí menší přešlapy. Lidé si na sociálních sítích stěžují, že od některých komisí získali dva lístky se stejným kandidátem. Dělo se to zřejmě v případě Miloše Zemana a Jiřího Drahoše. Pravděpodobně šlo ale o chybu v podobě slepení lístků. Na jihu Čech pak byly v některých okrscích krátce po otevření místností k dispozici i lístky s Pavlem Fischerem.  

Na problém s dvěma stejnými lístky na sociálních sítích upozornila například herečka Barbora Poláková. „Prosím vás, byla jsem volit a dostala jsem dva volební lístky. Zemana jsem dala stranou a ten druhý lístek dávám do obálky. Když tu koukám, je to taky Zeman!" napsala Poláková s výzvou, aby lidé kontrolovali, jaké lístky od volební komise dostávají. 

 Na podobný problém narazili ale zřejmě i ti, kteří chtěli dát hlas stávajícímu prezidentovi Miloši Zemanovi. Ve skupině Podporujeme svého prezidenta Miloše Zemana na facebooku si jedna z žen stěžuje, že od komise dostala dva slepené lístky Jiřího Drahoše.

sinfin.digital