Trendy v udržitelnosti: Jak se buduje udržitelná energetika? Proč plýtváme potravinami?

Jak se buduje udržitelná energetika a co na tom změnila energetická krize? Proč plýtváme potravinami a kudy vede cesta k nápravě? Podívejte se na pátou debatu projektu [ta] Udržitelnost, která se věnuje aktuálním trendům, jež rezonují v oblasti udržitelnosti a zelené budoucnosti byznysu. Záznam vysílání najdete níže v textu.

Prvním tématem debaty projektu [ta] Udržitelnost byla udržitelná energetika. Debatovat přišla Kateřina Bohuslavová, Chief Sustainability Officer Skupiny ČEZ. V dalším bloku pohovořila o udržitelnosti v kontextu s aktivitami Byznysu pro společnost Michala Prošková, manažerka udržitelnosti a CSR z této platformy. Proč plýtváme potravinami? Jaká je možná cesta k nápravě? Do závěrečného bloku přijala pozvání Michaela Franeková, Nutrition EE Lead & Head of Country ČR/SR ze společnosti Unilever.

V rámci série živě streamovaných debat se projekt [ta] Udržitelnost věnuje společně se zástupci byznysu, neziskové sféry i státní správy klíčovým trendům, které rezonují v oblasti udržitelnosti a zelené budoucnosti byznysu.

sinfin.digital