Exporadce Clintona EXKLUZIVNĚ: Trump zradil Američany. Pokud neubere, bude odvolán

Adam Kotrbatý

Pokud americký prezident Donald Trump bude pokračovat ve své dosavadní politice, bude vyšetřovaný a dojde i na impeachment. Věří v to někdejší právní poradce bývalého amerického prezidenta Billa Clintona Lanny Davis, který momentálně v USA zastupuje tuzemskou zbrojařskou skupinu Czechoslovak Group. Davis má s impeachmentem svoji zkušenost. V 90. letech zastupoval Clintona v aféře s Monikou Lewinskou, kvůli níž se Kongres prezidenta neúspěšně pokusil odvolat. V exkluzivním rozhovoru pro INFO.CZ Davis tvrdí, že Spojené státy nikdy neměly horšího prezidenta než teď. Trumpova podpora ruského protějšku, Vladimira Putina, je podle něj zradou na Američanech.

V jakém stavu se v současnosti Spojené státy nachází? Donald Trump měl heslo, že je učiní znovu skvělé. Myslíte, že jsou nyní lepší než například v 90. letech?

Myslím, že jsou daleko horší. Amerika je politicky více rozdělená a polarizovaná. Řekl bych, že od dob občanské války, kdy se prolévala krev mezi bratry, rodinami, Severem a Jihem, nebyla situace tak špatná.

Bývalý americký velvyslanec v Praze: Současnost je nebezpečnější než studená válka

sinfin.digital