Kozí zmrzlina? „Nabízím vrácení peněz, chutná ale všem,“ říká český podnikatel

ČTK

Za kozí zmrzlinou přijíždějí lidé stále více na farmu na okraji Vizovic na Zlínsku. Řada z nich chce zmrzlinu vyrobenou z kozího mléka ochutnat ze zvědavosti, někteří k ní nejdříve přistupují s opatrností i předsudky, obávají se kozího zápachu. „Říkám jim, ochutnejte, klidně vám vrátím peníze, pokud vám nebude chutnat, a nikdy se to ještě nestalo,“ tvrdí majitel farmy Martin Vlček.

„Teď už spíš lidé přijdou, protože jim to někdo doporučil. Na začátku si dají jeden kopeček, protože se toho bojí a neví, jaké to bude. Pak zjistí, že to vlastně není vůbec cítit. Jediná zmrzlina, kde by to mohlo být trošku cítit, je jogurtová, protože ta je z kozího jogurtu, ne z mléka, nebo ta ze syrovátky. A pak už si dají dva kopečky i tři,“ uvedl Vlček. Dodal, že některé lidi však k ochutnání kozí zmrzliny nikdo nepřesvědčí.

Chodíte do Ovocného Světozoru na zmrzlinu? Přečtěte si unikátní rozhovor s jeho majitelem

sinfin.digital