Nový InfoLab je na stáncích. Seznamte se s Čechy, kteří prorazili ve světě

urm

INFO.CZ vydává nové číslo magazínu InfoLab. Tentokrát se věnuje Čechům, kteří prorazili ve světě a zejména pak v kalifornském Silicon Valley. Na více než 100 stranách najdete žebříčky nejnadějnějších mladých Čechů, návod, jak poznat, že vaše dítě je geniální, a hromadu infografik, které vás provedou nejúspěšnějšími inovačními centry ve světě.

Inspiraci naleznete v mnoha rozhovorech s těmi nejlepšími, kteří patří nejen mezi Českou špičku, ale i mezi špičku světovou. Můžete si tak přečíst, co stálo za úspěchem Honzy Dvorského, kterého můžete vidět na pódiu, když Apple prezentuje nové výrobky. Jindra Zítek nedávno změnil práci a odešel z jednoho z nejúspěšnějších světových startupů Flexport do velmi nadějného AiCure, který se zaměřuje na zdravotnictví. Popíše vám, proč odešel do firmy, která může znamenat revoluci ve sledování pacientů.

Nové vydání INFOLABu je ode dneška k dispozici na stáncích za 99 korun. Můžete si jej objednat prostřednictvím SMS na čísle 90211 ve tvaru LAB1803 mezera JMÉNO mezera PŘIJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ.

sinfin.digital