Z kuchaře pekařem: Kvásek je jako dítě, musí se třikrát denně krmit, aby byl silný, říká Kozdělka
28. 02. 2021
V Anglii jsem musel začínat úplně od nuly. K některým jejich jídlům se musíte projíst, říká Otáhal
21. 02. 2021
Na první michelinskou hvězdu jsme nebyli připraveni, sedmou jsme nedostali právem, říká Paulus
14. 02. 2021
Roste generace, která nevaří a jídlo kupuje. Objednat si ho den dopředu je slušnost, říká Šubrt
07. 02. 2021
Na práci v kuchyni mě připravil hokej. Nejdůležitější je umět si vše dobře spočítat, říká Húsek
31. 01. 2021
Dávali jsme vzhled nad chuť, a to je špatně. Jednoduchost a kvalitu chtějí i hosté, říká Kvasnička
24. 01. 2021
Michelinskou hvězdu už nepotřebuji. Entrée není jen o mně, ale o spolupráci týmu, říká Forejt
17. 01. 2021
Mám rád kuchařský stres a pořád se chci učit nové věci. Nedovedu si představit, že bych dělal něco jiného, říká Štift
10. 01. 2021