Z Kroměříže do jedné z top restaurací světa. „Věděl jsem, že jsem si urval trošku větší sousto,“ říká Tomáš Ngoc a popisuje, jak uspěl v londýnské Story

Karel Šimůnek

Hostem závěrečné epizody třetí série podcastu Chef Arena je Tomáš Ngoc. Tomáš vyrůstal a studoval v Kroměříži, kde sbíral i první gastro zkušenosti. Pak ale přišla velká změna. Souhrou několika okolností se mu podařilo dostat rovnou do londýnské restaurace Story. Dvouhvězdičková michelinská restaurace je mnohými považovaná za jednu z top na světě. Tomáš v nové epizodě popisuje svoji cestu i to, jak to v takové restauraci chodí a čím se liší od jiných podniků. Jak se odlišují mentalita a nasazení lidí pracujících ve světové top gastronomii a v té tuzemské? Dozvíte se také, proč si vybral Londýn a ne Ameriku nebo jak vypadá jeho nejnovější práce, což je VIP catering pro formuli 1.

sinfin.digital