Být porotcem v MasterChef mi během pandemie hodně pomohlo. Třetí řada bude úplně jiná, říká Kašpárek

Karel Šimůnek

Radek Kašpárek patří k těm šéfkuchařům, které znají nejen gastronomičtí znalci, ale též všichni, kteří v televizi sledují kuchařské pořady. Po více než pěti stech dílech pořadu Co bude dnes k večeři? Posléze přejmenovaného na Kašpárku, vař! si Kašpárek získal diváky jako jeden z trojice porotců v populární show MasterChef. „Televize mi strašně pomohla a jsem za ni rád. Před pandemií bylo sedmdesát procent hostů ve Fieldu cizinci. Teď máme devadesát procent Čechů. Nebudeme si nalhávat, že moje viditelnost v televizi tomu nepomohla,“ přiznává Kašpárek.

V nové epizodě podcastu Chef Arena Kašpárek prozradil i několik detailů o nové řadě MasterChef, které se diváci dočkají v září letošního roku. „Teď jsme dotočili třetí řadu MasterChef. Mám z ní asi nejlepší pocit a nejvíce jsem si natáčení užíval. Možná si řeknete, že to je furt dokola, ale není to tak. Ti lidé, co show vymýšlí jsou takoví profíci, že i nás porotce překvapilo, jak je to něco úplně jiného,“ říká Kašpárek.

Uvažuje Radek Kašpárek o otevření nové restaurace a jaká by tato restaurace měla být? Čím se spolu s Janem Punčochářem a Přemkem Forejtem baví během natáčení? Poslechněte si celý podcast.

Cena jídla nemůže být úplně nízká. Konkurovat těm, co dělají na černo, je složité, říká Šašek

SDÍLET
sinfin.digital